• تاریخ انتشار : 1402/06/11 - 09:14

بازدید از مراکز تابعه دانشگاه با هدف بررسی ظرفیت های ایجاد مهدکودک آغاز شد

در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت و فرزندآوری، مدیریت امور رفاهی فاز نخست طرح احداث مهدکودک های جدید دانشگاه را با بازدید از فضاهای پیشنهادی در مراکز تابعه آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور رفاهی، بر همین اساس تیم اعزامی دانشگاه، متشکل از کارشناسان حوزه مدیریت امور رفاهی، مدیریت توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی و همچنین نمایندگان مراکز در روز چهارشنبه هشتم شهریور ماه با حضور در دو شهرستان فیروزکوه و دماوند، از فضاهای پیشنهادی این دو مرکز بازدید کردند.

گفتنی است ضمن این بازدید اماکن تعیین شده و پیشنهادی، مورد بررسی، کارشناسی و برآورد هزینه های مالی قرار گرفت تا در صورت تأیید، اقدامات آتی در این زمینه صورت پذیرد.

لازم به ذکر است مدیریت امور رفاهی، پیش از این ضمن مکاتبه با کلیه مراکز تابعه دانشگاه، نسبت به نیازسنجی و بررسی ظرفیت های موجود اقدام کرده بود.

• گروه خبری : آرشیو