• تاریخ انتشار : 1403/07/04 - 12:23

تفاهم نامه همکاری با فرش شاهکار مشهد منعقد شد.

همکاران دانشگاه می توانند از از امکانات و تسهیلات خرید نقدی و اقساطی فرش شاهکار مشهد بهره مند شوند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور رفاهی، این مدیریت به منظور افزایش خدمات رفاهی کارکنان محترم دانشگاه، نسبت به عقد تفاهم نامه با شرکت فرش شاهکار مشهد، فروشنده انواع (فرش و تابلو فرش ماشینی) اقدام کرده است.

با توجه به تفاهم نامه منعقد شده، تمامی همکاران محترم و بازنشستگان عزیز دانشگاه می توانند با معرفی نامه الکترونیکی از سامانه بهشتی پلاس برای کارکنان و ارائه کارت بازنشستگی برای همکاران بازنشسته از خدمات ویژه و شرایط اقساطی و تخفیفات این فروشگاه بهره مند شوند.

جهت دریافت معرفی نامه اینجا کلیک نمایید.

شرایط استفاده:

1-  تخفیف خرید نقدی: 18% روی کل مبلغ

2-  ارائه فرش های تک ساز با تخفیف 30 درصد جهت همکاران دانشگاه

3-  اقساط 12ماهه، بدون کارمزد و بدون پیش پرداخت و با 5% تخفیف

4- تعویض فرش نو با کهنه.

5-  به متراژ فرش ماشینی ایرانی خریداری شده بن شستشوی رایگان برای یک مرحله توسط قالیشویی ستارخان با اعتبار سه ساله  صادر می شود.

6- تحویل رایگان درب منزل

لازم به ذکر است جهت دریافت تسهیلات خدمت سرویس رفت و برگشت رایگان برای خرید با شماره 48068 داخلی 143 تماس حاصل فرمایید.

نشانی و تلفن فروشگاه :

ستارخان، پل یادگار امام، جنب بازار سنتی ستارخان، پلاک 555 - تلفن : 66556824

ستارخان، نرسیده به برق آلستون، نبش کوچه رحیمی اصل، پلاک515 – تلفن: 66523920

ضمناً خانم گندمکار کارشناس واحد رفاهی آماده راهنمایی و پاسخ گویی به سوًالات شما با شماره تماس 22439817 می باشد.

• گروه خبری : آرشیو