×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/06/19 - 09:06
  • بازدید : 116
  • تعداد بازدید : 114
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
امضای تفاهم‌نامه میان مجموعه سعدآباد و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

ایجاد هاب گردشگری سلامت در سعدآباد

تفاهم‌نامه‌ای با محوریت «گردشگری سلامت» میان رؤسای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد امضا شد.

تفاهم‌نامه‌ای با محوریت «گردشگری سلامت» میان رؤسای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد امضا شد.

 

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور رفاهی، با حضور دکتر علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و دکتر وحید رحمتی؛ مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد  تفاهم‌نامه‌ای با محوریت «گردشگری سلامت» در روز هفدهم شهریور ماه در تالار خلیج فارس مجموعه سعدآباد به امضا رسید.              

بر همین اساس این تفاهم نامه به کوشش مدیریت امور رفاهی دانشگاه و در راستای تقویت و گسترش همکاری و فعالیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد امضا شد.

دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در این مراسم مجموعه تاریخی و فرهنگی سعدآباد را یکی از پر اهمیت ترین مناطق گردشگری شهر تهران دانست و اظهار کرد: به دلیل شتاب صنعتی شدن شهر تهران؛ یک غفلت عمومی و اجتماعی درباره فضاهای فرهنگی و موزه‌های شهر شکل گرفته است‌ و از آنجایی که مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد یک مجموعه مهم در گردشگری پایتخت به شمار می‌رود و ضمن این که بیشترین میزان جذب گردشگر داخلی و خارجی را در تهران داراست؛ امروز یک کانون فرهنگی محسوب می‌شود و باید یک نگاه توسعه‌گرایانه برای بسط فضای گردشگری در کشور داشته باشد و در این راستا؛ باید فرصت حضور مهندس ضرغامی در رأس وزارتخانه؛ برای انجام این مهم در سراسر کشور را هم غنیمت بدانیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: ما می‌خواهیم یک هاب پزشکی با اتکا بر وضعیت بی‌نظیر مجموعه سعدآباد، برای معرفی طب ایرانی و عرصه‌های فناورانه کشور داشته باشیم و با این هدف حوزه گردشگری سلامت را به مخاطبان معرفی کنیم. وی توضیح داد: فضای درنظرگرفته شده باید ۳بخش داشته باشد؛ در بخش نخست طب ایرانی را معرفی کنیم. در بخش دوم؛ شرکت‌های دانش‌بنیان بتوانند محصولات و توانایی‌های خود را عرضه کنند و در بخش سوم؛ به دستور رؤسای بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تخصصی و فوق‌تخصصی تحت پوشش و نظارت؛ یک فایل جذاب برای معرفی مزایای هر بیمارستان و مرکز تهیه شود تا به بازدیدکنندگان و گردشگران داخلی و خارجی ارائه شود.

در ادامه این مراسم دکتر رحمتی، پیرامون جایگاه مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد به عنوان «نگین گردشگری تهران» گفت: روزانه قریب ۲هزار نفر و در تعطیلات آخر هفته تا ۵هزار نفر بازدیدکننده داریم. این موضوع جدای از تعطیلات مناسبتی همچون نوروز است. وی در همین راستا افزود: در طرح نوروز امسال؛ رکورد بازدید را با بیش از نیم میلیون نفر بازدید ثبت کردیم و میزبان طیف وسیعی از گردشگران داخلی و  توریست‌های خارجی بودیم.

مدیر مجموعه سعدآباد ادامه داد: با این استقبال بی‌نظیر و ادامه‌ی روند آن در چند ماهه گذشته، به دنبال این بودیم که در راستای گردشگری سلامت؛ اتفاق مهمی صورت گیرد و حتماً دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ بهترین انتخاب ما برای همکاری در انجام این مهم است‌. ما در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد؛ آمادگی کامل داریم همه ظرفیت‌های گردشگری و فرهنگی و فضاهای موجود را در اختیار دانشگاه بگذاریم و برای هفته سلامت و سایر مناسبت‌های تقویمی مرتبط با گردشگری و سلامت، برنامه‌ریزی و اتفاقات مهمی را رقم بزنیم.

وی افزود: انجام چک‌آپ‌های دوره‌ای پرسنل، ارجاع و انجام امورات درمانی پرسنل مجموعه در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیرمجموعه‌‌ی دانشگاه، دوره‌های آموزشی مرتبط برای مدیران، پرسنل و راهنمایان موزه‌ها را می‌توان از طریق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پیگیری کرد و تحقق بخشید.

دکتر رحمتی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مقوله ضرورت «جهاد تببین» و اهمیت آن در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری اظهار داشت: گردشگری باید به محور توسعه پایدار بدل شود. این را ممکن است در گفت‌وگوهای دوره‌ای قبل هم به کرات عنوان کرده باشند اما هنوز محقق نشده است. میراث فرهنگی و حوزه گردشگری باید با ابزارهای مختلف رسانه‌ای و تبلیغاتی، معضلاتش را تبیین کند و همه به کمک آن بيايند تا این مشکلات مرتفع شود؛ این همان کاری است که شخص مهندس ضرغامی در سفرهای استانی، بازدیدهای متنوع و گسترده انجام می‌دهد و تقریباً تمام مشکلات حوزه را شخصاً؛ تبیین، رسانه‌ای و پیگیری می‌کند و این اقدام حسنه باید توسط هر مدیر دغدغه‌مند، رسانه‌‌ی حرفه‌ای و مسئولان عالی کشور، در بالاترین سطح، جاری و ساری شود و خوشبختانه، رسانه‌های حوزه میراث فرهنگی و گردشگری؛ بالاترین شاخص‌های حرفه‌ای، مسئولانه و تأثیرگذار را دارا هستند.

وی خاطرنشان کرد: بطور حتم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌تواند به نوبه‌ی خود در اعتلای سطح تعاملات حوزه گردشگری و سلامت، در بالاترین سطح شاخص‌های تخصصی کمک کند.

مدیر مجموعه سعدآباد در پایان سخنانش پیرامون تفاهم‌نامه مذکور گفت: قرار است فضایی را ایجاد کنیم و دستاوردهای پزشکی کشور را به نمایش بگذاریم تا هر گردشگر و بازدیدکننده در مسیر بازدید خود بتواند موفقیت‌ها و پیشرفت‌های پزشکی کشور آشنا شود و حتی تا میزان مشخصی؛ از این حوزه بهره‌مند شود.

گفتنی است در پایان این نشست با حضور دکتر علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر وحید رحمتی؛ مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد، دکتر محمود خدادوست معاون مدیریت توسعه و‌منابع، دکتر جمشید سلام زاده معاون غذا و داروی دانشگاه، دکتر مهرداد اسماعیلی مدیر امور رفاهی دانشگاه، رؤسای بیمارستان‌های تابعه دانشگاه و تنی چند از اساتید حوزه ارتباطات و گردشگری سلامت، تفاهم‌نامه‌ی دوجانبه به امضا رسید.

همکاری مشترک در زمینه برگزاری نمایشگاه های موقت مرتبط، برگزاری نشست ها و همایش های مشترک فرهنگی و رفاهی، برگزاری دوره های آموزشی مرتبط مورد نیاز طرفین، انجام بازدیدهای فرهنگی و رفاهی از جمله موضوعات و محورهای این همکاری است.

  • گروه خبری : آرشیو
  • کد خبر : 120582
کلید واژه
تنظیمات قالب